20151127_partn_2884mixfritxHvem er vi?

Devoteam Consulting bistår offentlige og private virksomheder med deres digitaliseringsdagsorden. I 2016 fusionerede Devoteam og HerbertNathan & Co. for at skabe Skandinaviens ledende, uvildige konsulentvirksomhed inden for digital forretningsudvikling.

I Danmark er de 100 konsulenter specialiseret i informationsteknologier og gennemførelse af digitaliseringsprojekter. Fra kontorerne i København og Århus hjælper Devoteam sine kunder med procesoptimering af deres forretning og etablering af nye digitale services. Desuden hjælper de it-afdelingerne med effektivisering og omstillingen til den nye virkelighed.

Devoteam Danmark er en del af Devoteam Group, der er repræsenteret i godt 20 lande med i alt godt 4.000 konsulenter. Devoteam er børsnoteret i Paris.

Du kan læse mere om Devoteam på http://www.devoteam.dk/.

Devoteam Digitalt! er vores eksperters talerør

Devoteam Digitalt! agerer som Devoteams platform til at dele viden omkring de erfaringer og indsigter, vi gør os i vores arbejde. Dette for bl.a. at give inspiration til offentlige og private virksomheder i forhold til, hvordan it kan håndteres mest effektivt, samt hvordan man forbereder sig på de trends, der fremover kan forventes. 

Devoteam Digitalt! er derfor vores eksperters talerør, som kan dele erfaringer bredt med offentligheden. På den måde håber vi at åbne op for diskussion og ny indsigt i vores ekspertiseområder inden for forretning og it. Vi stiller altid gerne op til møder og faglige indlæg for i endnu højere grad at kunne dele vores viden. 

Vi holder desuden jævnligt arrangementer, som du kan se oversigten over her.

God fornøjelse med Devoteam Digitalt!